Industri nyheder

hvordan man installerer en Quick Release Couplingt?

2022-06-24
Hurtigkoblinger almindeligt i vores daglige liv, især de justerbare tre rektangulære overgangsled, hører til en slags hydrauliske overgangsled, kan justere retningen, så i livets gravemaskine og hjullæsser, elevatorer og andre tunge maskiner hydrauliske system ofte kan se, men dette slags hydrauliske fittings er meget test installationsteknologi, når der er en fejl, er det let at forårsage ledskader. I dag vil jeg vise dig, hvordan du installerer en Hurtigkoblingt.

Trin 1:
Der er en delvis låsemøtrik påHurtigkobling. Først skal vi rotere til venstre, indtil den når hovedpakningen, derefter betjene den øverste O-ring på samme måde, men drej den yderst til venstre.

Trin 2:
InstallerHurtigkoblingpå oliehovedet, der skal installeres, men det er vigtigt at bemærke, at skruenøglen ikke skal bruges på dette trin, men skal bruges i hånden og justeres på et senere tidspunkt.

Trin 3:

Brug en skruenøgle til dette trin og fastgør møtrikken. Da møtrikker skal strammes, skal der bruges en skruenøgle, og drejningsmomentet bør ikke være lavere end de relevante regler


Trin 4:
Når der er dele på Quick Release-koblingen, når vi afslutter det forrige trin, fastgør møtrikken med en skruenøgle, skal vi være opmærksomme på, at samlingen ikke skal dreje sammen, ellers selvom installationstrinnet ikke er gennemført med succes, vil den efterfølgende brug vil have negative virkninger, så vi skal bruge en skruenøgle eller lignende ting til at fikse samlingen.
Hurtigkobling
+86-15397238556
manager@cn-shuntong.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept